Tarvitset:
1 pkt lasagnetteä
(paketista löytyy niin kastikeaines, kuin lasagnette-pastat)
400 g jauhelihaa
vähän rasvaa
2 lasia maitoa(myös laktoositon käy)
3 lasia vettä
1dl juustoraastetta esm. Olterman
(tätä saa myös valmiiksi raastettuna kaupasta)
Lisäksi voit lisätä myös juustokastikkeen, siihen tarvitset:
2 dl maitoa
4 rkl vehnäjauhoja
1 dl juustoraasteta
nokare rasvaa
Valmistus:
Laita hella lämpenemään 175 asteeseen. Laita levy päälle.Sulata ensin paistinpannussa rasva, ja lisää siihen jauheliha. Paista jauheliha ruskeaksi. Muistathan laittaa levyn kolmoselle, ennen kuin lisäät maidon.
Lisää lasagnette kastikeainespussi, sekä nesteet eli 3 juomalasia vettä,
ja 2 juomalasia maitoa. Sekoita ainekset kastikkeeksi. Anna kiehua hetki.
Voit lisätä myös ruokaan juustokastikkeen.
(juustokastikkeen valmistus:
Toisella levyllä voit valmistaa juustokastikkeen. Laita levy päälle. Ota kattila, jonka pohjalle laitat nokareen rasvaa. Lisää sulaneeseen rasvaan jauhot ja maito. Sekoita kastike tasaiseksi esm. puulastalla. Laske levyn lämpöä. Lisää juustoraaste, ja sekoita. Huomioithan, että kastike sakeentuu nopeasti.
Laita vuoka uuniin, ja anna paistua n. 45 minuuttia.
Kuvan lähde:Knorr |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti