sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

UUDEN VEROKORTIN HANKINTA

Kun jostakin syystä tarvitset uuden verokotin, kun esm. eläkkeensaaja saa palkkatuloja, sinun tarvitsee kirjautua pankkitunnuksin(verkkopankki) osoitteeseen vero.fi/omavero.
Ohjelma varmistaa että kyseessä on oikea henkilö, näyttämällä tämän nimen ja sotutunnuksen, josta painetaan kohtaa kirjaudu ohjelmaan.

Ohjelmassa on nähtävillä nykyinen verokorttisi, ja miten se on laskettu.

Ohjelman oikeassa sivussa on linkkejä. Klikkaamalla kohtaa verokortit, ja sieltä uusi verokortti, pääset hankkimaan uuden verokotin.
Sinun pitää syöttää tietoja eri kohtiin, kuten esm. kuin paljon ajatttelet tienaavasi ja mitä tuloja varten uutta verokorttia haet. Niitä on lueteltuna monia erilaisia, ja sinun tulee valita niistä oikeat kohdat, klikkaamalla oikeaa ruutua.

Ohjelman tietojen syöttö on moni osainen, mutta kun kaikki tarvittava tieto on syötetty, ohjelma laskee uuden veroprosentin, sekä, jottei ohjelmaa käytettäisi kovin usein, myös lisäprosentin ilmoittamasi tulorajan ylittävälle osuudelle.

Uuden verokortin voit tulostaa heti ohjelmasta, siinä on myös eri vaihtoehtoja verokortin lähettämiselle. Halutessasi saat uuden verokottn myös kotiin postin välityksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti