lauantai 13. elokuuta 2016

OPISKELUUN LUETUSKIRJOJA

Koulujen alkaessa on aiheellista tiedottaa, että Oppari.fi:stä on mahdollista saada maksullisia äänikirjoja peruskouluun, ammattikouluun ja lukioon.

Saatavana on niin perinteisiä äänikirjoja, Daisy trio kirjoja, pistekirjoja ja kohokuvastoja.

Valitse haluttu oppilaitos, saat esiin luettelon, jossa on eriteltynä kouluaineet, ja niistä löydät kunkin aineen osalta saatavissa olevat kirjat. Kirjat on myös eritelty äänikirjoihin, Daisy Trio kirjoihin ja Luetuskirjoihin. Niistä näet, mitä oppikirjoja on saatavilla missäkin muodossa.

Luetus-kirjat

Kuvaus: Luetus-kirjat ovat pelkästään tekstiä sisältäviä elektronisia kirjoja, joita kuunnellaan tietokoneen koneäänen avulla tai luetaan pistenäytöltä.
Kenelle: Luetus-kirjat on tarkoitettu näkövammaisten käyttöön.
Valikoima: Luetus-kirjoina on saatavissa maksullisia oppikirjoja. Tekstioppikirjojen lisäksi Luetus-kirjoina on työkirjoja, joihin voi tehdä muistiinpanoja ja kirjoittaa vastauksia. Kieliaineiden Luetus-kirjat eivät sisällä foneettisia merkkejä. Luetus-oppikirjojen ajantasainen valikoima on Oppari-verkkokaupassa.
Käyttö: Luetus-kirjan käyttöä varten tarvitaan tietokoneeseen Luetus-ohjelma, joka on Näkövammaisten Keskusliiton kehittämä ja toimii Windows-koneissa. Ohjelman saa Näkövammaisten Keskusliitosta, info(at)thp.nkl.fi.
Muuta: Luetus-ohjelmaan liittyviin kysymyksiin vastaa Näkövammaisten Keskusliiton tiedonhallintapalvelu, (09) 3960 4023, info(at)thp.nkl.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti