lauantai 13. elokuuta 2016

OPISKELUUN DAISY TRIOKIRJOJA

Koulujen alkaessa on aiheellista tiedottaa, että Oppari.fi:stä on mahdollista saada maksullisia äänikirjoja peruskouluun, ammattikouluun ja lukioon.

Saatavana on niin perinteisiä äänikirjoja, Daisy trio kirjoja, pistekirjoja ja kohokuvastoja.

Valitse haluttu oppilaitos, saat esiin luettelon, jossa on eriteltynä kouluaineet, ja niistä löydät kunkin aineen osalta saatavissa olevat kirjat. Kirjat on myös eritelty äänikirjoihin, Daisy Trio kirjoihin ja Luetuskirjoihin. Niistä näet, mitä oppikirjoja on saatavilla missäkin muodossa.

DaisyTrio-kirjat

Kuvaus: DaisyTrio-kirjat sisältävät tekstin, äänen ja kuvat. DaisyTrio-kirjaa voi kuunnella ja samaan aikaan seurata tekstiä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen näytöltä.
Kenelle: DaisyTrio-kirjat on suunnattu erityisesti oppilaille, joilla on luki- tai muu oppimisvaikeus tai jotka muusta syystä tarvitsevat erityistä tukea oppimisessa. DaisyTrio-kirjat sopivat hyvin myös heikkonäköisille henkilöille, sillä tekstiä voi suurentaa.
Valikoima: Celian DaisyTrio-kirjat ovat kone- tai ihmisäänellä luettuja oppi- ja tietokirjoja. Ihmisäänellä luettuja DaisyTrio-oppikirjoja on saatavilla peruskoulun lukuaineista. Myös joitakin lasten kuvakirjoja on saatavana DaisyTrio-kirjoina. Lastenkirjat on luettu ihmisäänellä.
Käyttö: Lainattavat DaisyTrio-kirjat löytyvät Celianet-verkkopalvelusta, jossa kirjaa voi kuunnella suoratoistamalla tai vaihtoehtoisesti lataamalla kirjan. Kirjan ominaisuudet saa parhaiten käyttöön kuuntelemalla ladattua kirjaa lukuohjelmalla. Ajantasainen oppikirjojen DaisyTrio-valikoima on selailtavissa Oppari-verkkokaupassa, josta maksulliset oppikirjat tilataan. DaisyTrio-oppikirjat avautuvat suoraan lukuohjelmaan, joka tulee kirjan mukana.
(lähde:oppari.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti